2016. május 7., szombat

Önkéntes lehetőségek a Szeretethídra - 2016. május 20-21

A Szeretethíd egyik budapesti koordinátora keresett meg az alábbi önkéntes lehetőségekkel, ahova nagyon várnak még jelentkezőket. Minden programnál megtaláljátok a koordinátor nevét, akit minél hamarabb keressetek fel a megadott elérhetőségek valamelyikén, ha érdekel titeket az adott lehetőség!

1.) Játszótér festés a Lajos utcai játszótéren

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Játszótérprogramjának egyik játszóterében (Lajos utca) a külső játékok felújítását tervezzük. Szeretnénk a hozzánk járó családokat is bevonni a programba, melyet a mai nappal kezdve hirdetünk is. Célunk egy összetartó közösség kialakítása, melyhez jobbnál-jobb programokat is ajánlunk. Szolgálat időpontja: 2016. május 20. péntek

Koordinátor: Vaszil Dóra    36306265679        
vaszil.dora@maltai.hu


2.) Épület takarítás, esetleg díszítés az Elvarázsolt Kastély termeiben egy nagy ökumenikus party létrehozása céljából, amelyre majd szeretettel várunk! :) Szolgálat időpontja: 2016. 05.19, 20 vagy 21.  Helyszín: 1143 Ida utca 2.

Koordinátor: dobraizoly@gmail.com, oltvanyibb@gmail.com


3.) Család-és előgyermeknap szervezése a III. kerületben.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat családi-és elő-gyermeknapot szervez, melyet a 3. kerületi Görzenál helyszínén szerveznénk meg. A helyszín alkalmas többféle program megvalósítására, melyek: családi sorverseny, aszfalt rajzverseny, arcfestés, ugrálóvár, trambulin, görkorcsolya, gördeszka, roller bemutató és oktatás stb. Az önkéntesek feladatai között szerepelnének: beléptetés, adománykoordinálás, arcfestés, sorverseny-,aszfaltrajzverseny lebonyolítása, felügyelet az ugrálóvárnál, trambulinnál, stb. A programra főként a szeretetszolgálat által fenntartott intézményeinkbe járókat és a környékbeli családokat várjuk. Pénteken estére helyszínbejárást, csapatépítést, feladat leosztást tervezünk.

Helyszín: Budapest, III. Árpád fejedelem útja 125. , Időpont: 2016.05.21. szombat

(De péntek délutánra koordinációs megbeszélést, ismerkedő partyt is terveznek)

A program koordinátora: Vaszil Dóra vaszil.dora@maltai.hu 36 30 626 5679
 
 
4.) Feladat: Játszótér festése, karbantartása

Helyszín: Bp. II. Lórántffy Zsuzsanna utca 3. a Baár-Madas udvara a Gyökössy Endre Református Óvoda udvarán lévő JÓ PÁSZTOR játszótér javítása. Időpont: 2016. május 21. szombat reggel 9-től

Kapcsolattartó: Horváth Mózes Ingrid és férje Ákos mozeshorvath@gmail.com, 06 70 3819737

Örömmel fogadnak fiatalokat, családokat gyerekestül, férfiakat, nőket! MINDENKIT!

A szolgálók részére Ákos bográcsban főz ebédet, ezért, ha valaki jönni szeretne, és ebédet is szeretne kapni, kérjük feltétlenül jelezze feléjük a szándékot, hogy tudják a résztvevők létszámát!


A programok lebonyolításához minden szükséges eszközt biztosítanak. Szeretettel kérjük önkénteseinket, gondoskodjanak saját maguk egész napos ellátásáról (élelmiszer, folyadék). Mosdóhelyiségek, vízvételi lehetőség, vásárlás a helyszíneken megoldott.

A jelentkezők még május 8-ig be tudnak regisztrálni a Szeretethíd honlapon, www.szeretethid.hu, a regisztrációban feltüntetve, hogy már van feladatuk, feltüntetve azt, hogy melyik feladathoz szeretnének csatlakozni.

szeretettel Csenki Zsuzsanna

Szeretethíd koordinátor

Budapest Dél- Észak

tel: 30-618-1069

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése