2016. április 10., vasárnap

FEL!konfot. Egy konferencia a felelős fiatalokért

Sziasztok!

Egy ifjúsági rendezvényt szeretnék a figyelmedbe ajánlani: a FEL!konfot. Ez egy konferencia a felelős fiatalokért a 16-25 éves korosztály számára, mely a Nemzeti Tehetség Program keretében elnyert pályázat által valósul meg. A rendezvényen a korosztály társadalmi felelősségvállalásra szeretnék felhívni a figyelmet.
 
A rendezvényre április 23-24-án kerül sor Budapesten, a Rézkígyó Kávézóban és a város különböző helyszínein, önkéntes tevékenységek keretében.
 
 
Az első nap előadások lesznek, műhelyeken és vitaszínházon vehettek részt a társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódóan, majd egy népzenei táncházzal zárul az este. Másnap az elméleti felismeréseket gyakorlatba ültetitek: csoportokra lesztek osztva és önkéntes tevékenységeket fogtok végezni: például idősek, beteg gyermekek látogatása, közterek rendbe tétele.
 
 
A FEL!konf-on a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött! Mivel limitált számú résztvevőt tudunk csak fogani, arra kérjük a fiatalokat, hogy minél hamarabb jelentkezzen az alábbi linken található űrlap kitöltésével.

Gyertek, biztosan jó rendezvény lesz :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése