2016. március 22., kedd

Regisztrálj Te is a Szeretethídra!


Idén is megrendezésre kerül a korábbi évek hagyományaihoz hűen a
Szeretethíd május 20-21.
 

Biztos sokan vagytok, akik már tudják, hogy miről is szól pontosan ez a több napos program, de most azért szeretném pár szóban elmesélni azok kedvéért is, akik még nem hallottak erről a rendezvényről.

Ez egy országos szintű, református szervezésű önkéntes programsorozat, ami minden év tavaszán kerül megrendezésre. A Szeretethíd elnevezésű önkéntes napokat 2009-ben hívta életre a Magyar Református Szeretetszolgálat. A programon mindenki részt vehet.
 
Az idei programról az alábbi linken keresztül tudtok részletesen tájékozódni: www.szeretethid.hu.
 
 
Idén lesz 3. éve, hogy én is részt fogok venni többedmagammal ezen a programon, mint a teajárat és teaosztás szervezője. Számomra mindig is nagy élmény volt részt venni ezeken az alkalmakon. Nagyon jó érzés, hogy közösen, közösségben tudunk tenni valami jót egy jó cél érdekében. Az egész napot ilyenkor magába zárja Isten szeretete és a gondoskodás, segítés gondolata. Jó érzés kiszakadni a hétköznapok rohanó világából és elmerülni a segítésben.

Az idei önkéntes programok lehetőségének tárháza ismét nagyon gazdag.

Mindenki meg tudja találni magának azt a területet, amiben szívesen segítene. Egészen a kertrendezéstől az óvodafestésen keresztül a park rendezésig, az idősek látogatásán keresztül a teaosztásig, a virágültetéstől kezdve a beteg gyereklátogatáson keresztül még sok-sok más területen átívelő a lehetőségek tárháza.  Az idei feladatokról itt találtok bővebb információt: http://www.szeretethid.hu/2016-os-feladatok/
 
Ha bármi kérdésetek van, keressetek nyugodtan. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztráljatok és találkozzunk a Szeretethídon!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése